Cadìz

'Klein Havana' van europa

Gezellig appartement in het bruisende deel van Cádiz.

4 personen - 2 kamers

Gezellig appartement in het bruisende deel van Cádiz. Ga lekker zonnen op het strand of geniet van lekker eten in een van de talloze restaurants.

Het appartement heeft een ruime leefruimte, een volledig uitgeruste keuken, een badkamer met douche en 2 slaapkamers 

Overzicht

Voorzieningen

Omgeving

MTWTFSS
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17€133
18€133
19€133
20€133
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Available
Booked
-
-
Please select a date first.

Regio

Strand

Voor een goed strand heeft u twee opties aan de Costa de la Luz. Playa Caleta is het stadstrand gelegen bij de oude stad met diverse leuke visrestaurants in de oude visserswijk Barrio de la Viña. Dit stadstrand ligt ingesloten tussen de vestingen van twee kastelen. Playa de la Victoria ligt bij het nieuwe gedeelte van de stad en wordt aangemerkt als een van de mooiste stranden in de regio.

De oude havenstad

De oude havenstad Cadiz in het zuidwesten van Spanje (Andalusië) heeft een bewogen geschiedenis. Door zijn ligging op een schiereiland aan de Atlantische oceaan speelde Cadiz een belangrijke rol in de 18e eeuw bij de handel met de nieuwe wereld. Dit is nog steeds te zien in de sfeervolle historische binnenstad met zijn kathedraal, vestingswerken, smalle straatjes, gezellige pleintjes en een zeepromenade.

Surfen in Tarifa

De kust bij Tarifa is de populairste bestemming in Europa voor windsurfers en kiteboarders. Op een normale zomerdag kun je honderden kiteboarders op het water zien. De constante wind van de Atlantische Oceaan en de geweldige golven maken dit tot een van de beste kiteboard-plekken op het Europese continent.

Zelf de regio ontdekken?